renovlies behang

Wanneer je je woning gaat verbouwen of er misschien zelfs een stuk gaat aanzetten, zul je, op een gegeven moment, moeten gaan nadenken over de afwerking. Een muurtje zetten is zo gebeurd, maar hoe werk je dat muurtje weer netjes af? Even een laag verf erop smeren is én niet mooi én het zal niet voldoen. Je blijft dan toch een muurtje houden dat nooit helemaal naar je zin wordt. Het is dan verstandiger om te kiezen voor behang dat je gemakkelijk kunt overschilderen of voor behang dat je niet hoeft te schilderen. Kies, bijvoorbeeld, voor renovlies behang.

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang is behang dat uitermate geschikt is voor gebruik in nieuwbouwhuizen en dus ook op nieuwe muren in huis. Dit behang, dat verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren en dessins, is zeer flexibel en zorgt ervoor dat ruwe muren een strakke uitstraling krijgen. Renovlies behang is bestand het krimpen en uitzetten van de nieuwe muren en zal daardoor heel lang mooi blijven. Ook is deze soort behang gemakkelijk zelf aan te brengen. Ben je een beetje handig? Dan kun je dit gewoon zelf. Je volgt gewoon de gebruiksaanwijzingen op de verpakking en je zult versteld staan van het resultaat. Heb je nooit eerder behangen of heb je er geen tijd voor of zin in? Dan regel je, via de site, heel gemakkelijk een professional. Je weet dan zeker dat het behang niet alleen heel strak op de muur zit, maar ook dat het eindresultaat naadloos is.

Renovlies behang is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken door het af te vegen met een licht vochtige (schone!) doek.

Wil je behang in de badkamer? Kies dan voor glasvezelbehang.

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is, net als renovlies behang zeer geschikt voor het gebruik op nieuwe muren. Glasvezelbehang heeft als extra voordeel dat het ook toegepast kan worden in natte ruimtes als de badkamer. Ook om plafonds mooi strak te krijgen kun je glasvezelbehang gebruiken. Dit behang is gemakkelijk overschilderbaar en is, mede daardoor, zeer duurzaam. Je kunt het zelfs na verloop van tijd in een andere kleur schilderen!

Wil je glasvezelbehang zelf aanbrengen? Dan kan dat zeker. Wil je 100% zeker zijn van een schitterend resultaat? Schakel dan de professional in voor deze klus.

Een mooi behangen muur kan een groot verschil maken

Welke kleur je ook kiest, een druk dessin of juist een heel neutraal behang, dat maakt eigenlijk niet eens uit. Een strakke, keurig behangen muur is altijd weer een lust voor het oog. Je kunt er een schilderij op kwijt, of je familiefoto’s, je hangt er een plank op voor je boeken of ze zet je bankstel er tegenaan. Het kan allemaal. De muur is en blijft mooi.

Heb je een lelijk behangen muur? Dan zul je je daaraan blijven ergeren. Je zult iedere keer weer die kier tussen twee banen behang blijven zien en dat losse randje bovenaan zal ervoor zorgen dat je je blijft ergeren. Gun jezelf het plezier van een schitterend behangen muur zodat ook jouw woning de perfecte woning wordt!