Een echte vent weet wat hij wil. Hij is zich bewust van zijn persoonlijke voorkeuren en handelt hiernaar. Hij is bovenal ook niet al te moeilijk. Geen geneuzel en gaan met die banaan. Dat nemen we die echte man dan ook vooral niet kwalijk, het is zelfs heel normaal om zo te denken en te handelen. De echte man is echter wel een beetje verrast als hij zijn huis moet gaan inrichten. Altijd heeft hij een woordje en een mening klaar, maar de inrichting van een huis is een vak apart. Heel eventjes staat hij met zijn bek vol tanden, een aanzicht dat niemand van hem gewend is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en hier willen we dan ook verandering in brengen. We gaan dit in deze blog doen door je te vertellen over hoe je je huis inricht als een echte vent. Aan de hand van hele simpele stappen loodsen we je door dit zware proces heen, veel succes! 

Kantoor

Een echte man heeft natuurlijk wel een kantoor, dat kan natuurlijk niet ontbreken. Een kantoor is er voor de man die het druk heeft, ook thuis. Dat is bijna iedere man of vrouw tegenwoordig, maar dat terzijde. De man die zich even wil terugtrekken, even aan de slag wil zonder afleidingen en zijn eigen plekje hebben is als een vis in het water in zijn kantoor. Mocht je een man zijn die liever een mooi ingericht kantoorpand heeft van zijn eigen bedrijf, dan kun je altijd nog kiezen voor een professionele projectinrichting. Hier zorgen ze ervoor dat iedereen zich zo voelt in het kantoor als jij; hoe mooi is dat? Wil je toch liever een kantoor aan huis, dan heb je ook nog wat te doen. Een ergonomische bureaustoel bestellen, een mooi bureau, een lekkere fauteuil, wat accessoires die echt bij je passen en een mooie karaf met de lekkerste whisky. 

Woonkamer

De woonkamer moet vooral niet teveel poespas bevatten. Gewoon, niet te gek doen en er neerzetten wat nodig is. Niet meer, niet minder. Het is daarom ook ten zeerste aan te raden om voor een minimalistische benadering te gaan en dit door te voeren in je gehele huis met de woonkamer als centrale punt. Dit betekent niet dat je woonkamer en je huis leeg hoeven te zijn, nee zeker niet! Je moet juist leuke accessoires toevoegen en je huis persoonlijk maken. Alleen maak het gewoon niet te vol, dat is enorm zonde. Als je dit doet, dan krijg je vaak bijna een claustrofobisch gevoel en voelt het als een kringloopwinkel en niet als een huis. Hier en daar een gave zwart-wit foto van een oude Jaguar, een James Bond film en in de vensterbank een aantal LP’s; het plaatje is helemaal compleet. 

Keuken

De keuken spreekt voor zich; gewoon neerzetten wat er nodig is. Bij voorkeur nog een wijnkoeling, maar meer hoeft ook niet. Een paar goede messen en pannen en jij red je hopelijk wel. We kijken uit naar je nieuwste gerechten!